Értelem és évszázadok
Vajon milyen is egy igazi kacsafinomság? A mai ember évszázadok óta őrzi a finomabbnál finomabb fűszeres kacsarecepteket. A receptek elsősorban erősek, borsosak, paprikásak. A kacsát leves, francia tószt, kefires almafánk és sültkacsa formájában nyílvánítjuk meg. Vajon mi a következő kérdés: a kacsa megeszi a sült kacsát? Jó étvágyat kívánok!
Kacsaleves egy tiszta módra
A kacsaleves rengeteg zsírt tartalmaz magában ami télen a legjobb karácsonyi választás. Nagyon finom a leves, próbáld ki!
-
1/4 l tej
-
1 ek. vaj (Rama)
-
1 tk. só
-
100 g. búza
Francia tószt
Ez a francia tószt nem más, mint a kacsazsír. A kacsazsírban szereplő kalória elegendőt tartalmaz. Olvasd el figyelmesen, majd ezt a finom kacsazsírt csináld meg magad is, és egyél egy finom vacsorát.
-
Süsd meg a pirítóst!
-
Tojás[ok] (személyenkét legalább 1-2 tojás)
-
Valamennyi tejecske (esetleg egy kis alkohol)
-
Vaníliacukor, cukor, olaj, juharszirup
|